ΥΛΙΚΑ- 500 γρ.  μανιτάρια- 1 φλιτζ. αλεύρι- 2 αυγά- 1 φλιτζ. κρασί- Λίγο λάδι (για το τηγάνισμα)- Λίγο αλάτι και πιπέρι.ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε σε ένα μπωλ. Τα ανακατεύουμε μαζί με λίγο κρασί.- Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι , το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνουν χυλός.- Βουτάμε μέσα στο χυλό [...]

Διάβασε τη συνταγή στο syntagies.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις