428
τώρα θα λέτε τι με έπιασε μέσα στο καταχείμωνο και φτιάχνω τουρσιά. Και θα έχετε δίκιο γιατί είχα πάρει πριν 10 μέρες από τη Λαϊκή τις ντομάτες και για να μην τις πετάξω αφού δεν ωρίμαζαν είπα να τις κάνω τουρσί. Αυτές οι πράσινες ντομάτες που βλέπουμε το χειμώνα είναι οι τελευταίες που γίνονται στα υπαίθρια περβόλια και λόγω κρύου δεν κοκκινίζουν. Είναι όμως πολύ γλυκές εν σχέσει με την εμφάνιση τους και μπορούν να γίνουν ένα τέλειο τουρσί....
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com