49
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- κίτρινο τυρί 200 γρ
- γραβιέρα 200 γρ
- παρμεζάνα 200 γρ
- πεκορίνο 200 γρ
- φέτα 200 γρ
- δυόσμος 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο -
- λάδι -
- αλεύρι -
Οι πατατοκεφτέδες είναι μια πολύ καλή λύση για ν΄αξιοποιήσετε παλιές και μικρές πατάτες που έχουν μαλακώσει ή ακόμη κι αν έχουν φυτρώσει και λυπάστε να τις πετάξετε. Η αλήθεια είναι ότι οι παλιές πατάτες δεν γίνονται το ίδιο νόστιμες τηγανιτές όπως οι φρέσκες αλλά σας βεβαιώ ότι στους πατατοκεφτέδες δεν θα καταλάβετε καμιά διαφορά ακόμη κι αν χρησιμοποιούσατε φρέσκες. Για να μην σας πως ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε παλιές γιατί για κάποιον λόγο δεν σκορπίζουν στο τηγάνι όπως οι φρέσκες. Γενικότερα όμως καλό είναι να μην πετάμε υλικά από την κουζίνα μας, ειδικά τώρα την περίοδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr