Πρόκειται γιά ένα φαΐ από την Θεσσαλονίκη και πάλι πού είναι πεντανόστιμο.Περνούμε 10 πιπεριές κέρατο και τίς πλένουμε, τις περνάμε από τό τηγάνι και τίς τοποθετούμε μέσα σε ένα στραγγιστήρι . Όταν μισοκρυώσουν τίς ξεφλουδίζουμε και τίς αραδιάζουμε σε μιά πιατέλα. Σε ένα μπόλ κτυπάμε 6 αυγά. Μέσα στ’ αυγά ρίχνουμε περίπου μισό κιλό φέτα σκληρή , λίγο αλάτι καί αρκετό πιπέρι. Μέ τό υλικό αυτό

Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)