45
Υλικά:2 στήθια κοτόπουλου φιλέτο 4 φέτες μπέικον λάδι 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδισκόρδο 1 κ.γλ. σε σκόνη ή μία σκελίδα ψιλοκομμένη θυμάρι ξερό 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. μουστάρδα 1 ποτηρόκρασο λευκό κρασί 50 γρ. κρέμα γάλατος Τι κάνουμε:Σε βαθύ και φαρδύ τηγάνι, βάζετε λίγο λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τέλος το μπέικον, το σωτάρετε ελαφρά...
Διάβασε τη συνταγή στο asteratikouzina.blogspot.com