126
Υλικά
- τυρί κρέμα 200 γρ
- μπρικ 70 γρ
- άνηθος 1 κσ
- χυμός λεμονιού 1.5 κσ
- πιπέρι -
Ρολό φτιαγμένο με τυρί κρέμα και μπρικ για να συνοδεύει το ποτό και να ανοίγει την όρεξη…! Η ετοιμασία του θέλει λίγα (κι εκλεκτά) υλικά αλλά και μικρή μαεστρία για να δοθεί σχήμα σε αυτό το «άλειμμα» το οποίο καθώς απλώνεται πάνω στο ψωμί, ξεπροβάλλουν τα πορτοκαλοκόκκινα αυγά του ψαριού προτού σκάσουν ένα-ένα στον τελικό τους προορισμό…
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr