202
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 400 γρ
- κουρκουμάς 1 κγ
- λάδι 1 κσ
- βούτυρο 60 γρ
- αλεύρι 60 γρ
- γάλα φρέσκο 400 γρ
- αυγά 4 τμχ
- έμενταλ 80 γρ
- σπανάκι 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
Ένα λιτό φιλέτο ψαριού χωρίς κόκαλα, καμουφλαρισμένο σε ένα υπέροχα φουσκωμένο σουφλέ με αυγά και τυριά. Το συνοδευτικό του πιάτο είναι μια ζεστή σαλάτα από σπανάκι σωτέ. Ένα πλήρες & υγιεινό γεύμα με δυνατές και εξαιρετικές γεύσεις, σκέτη νοστιμιά. Ώρα να δούμε και το ψάρι αλλιώς.Καθόμαστε στο τραπέζι και το περιμένουμε με το πιρούνι στο χέρι και πολλή αδημονία. Δεν ξεχνάμε, τρώγεται ζεστό!Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es