186
Υλικά
- μανιτάρια αγάρικα 500 γρ
- portobello 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ρίγανη 1 κγ
- καστανή ζάχαρη 0.5 κγ
Υλικά συνταγής 500γρ. μανιτάρια αγάρικα 2-3 μανιτάρια portobello 1 σκελίδα σκόρδο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. πελτές ντομάτας 2 πιπεριές κόκκινες σε φέτες 2 πιπεριές πράσινες σε φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 κ.γ. ρίγανη ½ κ.γ. ζάχαρη καστανή αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr