119
Υλικά
- κουνουπίδι 1 κιλ
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- αυγά 1 τμχ
- μπύρα 320 ml
- κουρκουμάς 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- αλάτι -
- φαρίνα -
Σας προτείνω να φτιάξετε κι εσείς Τηγανητό Κουνουπίδι, γιατί είναι πανεύκολο και διαφορετικό σε γεύση από την παραδοσιακή, βραστή σαλάτα. Θα δείτε ότι θα πείσει ακόμα και αυτούς που δεν αντέχουν την έντονη μυρωδιά του, διότι το κύμινο, που θα προσθέσουμε στο βράσιμο αλλά και στο κουρκούτι, σχεδόν θα την εξαφανίζει και θα αφήνει να αναδειχθεί το δικό του ξεχωριστό άρωμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αξιοποιήσουμε και ό τι μας έχει απομείνει από μια βραστή σαλάτα - αρκεί να μην το έχουμε παραβράσει - και να το σερβίρουμε ροδοψημένο και λαχταριστό, ένα ελκυστικό κύριο πιάτο συνοδευμένο με στραγγιστό γιαούρτι ή ένα μεζεδάκι-έκπληξη!...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com