66
Υλικά
- λουκάνικα 4 τμχ
- πράσα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- μπαχάρι 1 πρέζα/ες
- κύμινο 1 πρέζα/ες
- πορτοκάλια 1 τμχ
- γαλέτα 1 χούφτ
- φρυγανιά 1 χούφτ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- φύλλο σφολιάτας 1 πκτ
- κεφαλοτύρι 1 χούφτ
- κρόκοι 1 τμχ
Υλικά
3 με 4 λουκάνικα μεσαίου μεγέθους με πράσα ή και σκέτα .
3 πράσα μεγάλα κομμένα σε ροδέλες
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα μπαχάρι
1 πρέζα κύμινο
1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
1 χούφτα φρυγανιά τριμμένη -γαλέτα -
½ ποτήρι νερού κρασί λευκό
1 πακέτο σφολιάτα Pillsbury ή όποια άλλη μάρκα
1 χούφτα τυρί κεφαλοτύρι
1 κρόκος αυγού-αραιωμένο με λίγο νερό για επάλειψη
3 με 4 λουκάνικα μεσαίου μεγέθους με πράσα ή και σκέτα .
3 πράσα μεγάλα κομμένα σε ροδέλες
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα μπαχάρι
1 πρέζα κύμινο
1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
1 χούφτα φρυγανιά τριμμένη -γαλέτα -
½ ποτήρι νερού κρασί λευκό
1 πακέτο σφολιάτα Pillsbury ή όποια άλλη μάρκα
1 χούφτα τυρί κεφαλοτύρι
1 κρόκος αυγού-αραιωμένο με λίγο νερό για επάλειψη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com