by admin

Αρνάκι ή Κατσικάκι στη σούβλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά :Ένα αρνάκι ή κατσικάκι (εάν είναι από 12εως 14 κιλά είναι ότι το καλύτερο)Την σκέπη(ξυγκιά)από το αρνάκι ή το κατσικάκιΑλάτι και πιπέριΕτοιμασία :Καθαρίζουμε το αρνάκι ή το κατσικάκι από αίματα εάν έχει (στο κεφάλι του)κι ότι άλλο πρέπει να πετάξουμε (προσοχή να μην το πλύνετε)Σε πολλά μέρη της Ελλάδος (όπως στην πατρίδα μου τη Ρούμελη στο σφαγείο κολλούν την σκέπη(ξυγκιά)επάνω στο
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κατσικάκι στη σούβλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το geussis-nikolaos.blogspot.com