92
Υλικά
- φιλέτο σολομού 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 0.5 χούφτ
- μαϊντανός 0.5 χούφτ
- κόλιανδρο 0.5 χούφτ
- μουστάρδα 1 κσ
- σουσάμι 1 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- βασιλικός 0.5 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 4 κσ
- σησαμέλαιο 2 κσ
Κάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη, αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι καινούριο. Έτσι, τον κάναμε μπιφτέκια! Τελικά, όπως αποδείχτηκε δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα δύσκολο ούτε ιδιαίτερα χρονοβόρο! Επιπλέον, φτιάξαμε ένα πιάτο πρωτότυπο, το οποίο μάλιστα, θα μπορούσε να καταναλωθεί πιο εύκολα και από μικρά παιδιά, τα οποία συνήθως είναι κάπως δύσπιστα με τα ψάρια!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com