94
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- σέλερι 0.5 κλων
- καρότο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 70 ml
- κρόκοι 2 τμχ
- μουστάρδα Dijon 0.5 κγ
- ξύδι 0.5 κγ
- ηλιέλαιο 400 ml
- λεμόνι 1 τμχ
- φιλέτο τόνου 320 γρ
- κάπαρη 65 γρ
- Worcestershire sauce 5 ml
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κάπαρη 30 γρ
Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που... Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με απόλυτη αρμονία τις γεύσεις της θάλασσας με της στεριάς και συγκεκριμένα τον τόνο και την αντζούγια με το μοσχαρίσιο κρέας και την κάπαρη.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr