90
Υλικά :1/2 κιλό φάβαΑλάτι 2 έως 3 κρεμμύδια ξεράΧυμό λεμονιού1/2 ματσάλι μαϊντανό ψιλοκομμένοΕλαιόλαδο πολύ καλό. Εκτέλεση :Βράζουμε τη φάβα σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 1½ λίτρο νερό με λίγο αλάτι σε πολύ σιγανή φωτιά μέχρι να γίνει σαν κρέμα. Την ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσει. Την κατσαρόλα δεν την σκεπάζουμε γιατί φουσκώνει.Όταν την κατεβάσουμε από τη φωτιά την στρώνουμε σ΄ ένα ταψί
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com