180
Υλικά
- αμύγδαλα 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 300 γρ
- ασπράδι 1 τμχ
Η αμυγδαλόπαστα είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα μαρτιζπάν. Την αμυγδαλόπαστα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όπως την ζαχαρόπαστα, γιά να καλύψετε μία τούρτα ή γιά να φτιάξετε μικρά ζαχαρωτά. Μπορείτε επίσης να την χρωματίσετε. Το μαρτζιπάν υπάρχει έτοιμο στο εμπόριο, μπορείτε όμως να το φτιάξετε πολύ εύκολα και στο σπίτι.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com