by admin

Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, για δεύτερο φαγητό. Όταν όμως δεν έχεις διάθεση ή χρόνο να τυλίξεις ντολμάδες ή δεν βρίσκεις κατάλληλο λάχανο για τύλιγμα, αυτή εδώ είναι πολύ καλή λύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γιουβαρλάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr