671
Υλικά
Κυριακάτικο, παραδοσιακό και πολύ χορταστικό πιάτο του Ελληνικού τραπεζιού, με όλη την οικογένεια συγκεντρωμένη για την απόλαυσή του.Φτιάχνεται με πολλά είδη κρέατος, όπως αρνί, μοσχάρι αλλά και κοτόπουλο. Εδώ η πρόταση είναι με χοιρινό. Όποιο κι αν επιλέξετε η νοστιμιά του είναι δεδομένη.Απλά υλικά: Κρέας με ζυμαρικό, τομάτα και αρωματικά μπαχαρικά. Το αλμυρό τριμμένο τυρί στο τέλος, απαραίτητη πινελιά για ακόμα καλύτερη γεύση.Δοκιμάστε το!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es