by admin

Γιουβέτσι με Χοιρινό και Κριθαράκι στο Φούρνο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κυριακάτικο, παραδοσιακό και πολύ χορταστικό πιάτο του Ελληνικού τραπεζιού, με όλη την οικογένεια συγκεντρωμένη για την απόλαυσή του.Φτιάχνεται με πολλά είδη κρέατος, όπως αρνί, μοσχάρι αλλά και κοτόπουλο. Εδώ η πρόταση είναι με χοιρινό. Όποιο κι αν επιλέξετε η νοστιμιά του είναι δεδομένη.Απλά υλικά: Κρέας με ζυμαρικό, τομάτα και αρωματικά μπαχαρικά. Το αλμυρό τριμμένο τυρί στο τέλος, απαραίτητη πινελιά για ακόμα καλύτερη γεύση.Δοκιμάστε το!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι, χοιρινό, χοιρινό γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es