187
Υλικά
- φρυγανιές 12 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- κονιάκ 1 σφην
- φιλέ αμυγδάλου 20 γρ
- γάλα φρέσκο 1.3 κιλ
- ζάχαρη 80 γρ
- κρέμα βανίλια 80 γρ
- ζελέ 200 γρ
- κομπόστα ροδάκινο 800 γρ
Όσο απλό κι αν είναι εντούτοις έχει παράλληλες προετοιμασίες γι αυτό θα πρέπει να περιμένει στο ψυγείο να κρυώσει κάθε στρώση χωριστά. Σιροπιασμένες φρυγανιές, πασπαλισμένες με καβουρντισμένο φιλέ αμυγδάλου, αρωματική κρέμα βανίλιας, τραγανή κομπόστα ροδάκινου κι ένα υπέροχο κατακόκκινο δαμασκηνί ζελέ με γεύση φρούτων του δάσους. Θα λατρέψετε τη διαδικασία μα ακόμα περισσότερο θα λατρέψετε τη γεύση και το άρωμα αυτού του γλυκού με την πρώτη δαγκωνιά! Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es