220
Υλικά
- γλυκοπατάτα 1 τμχ
- σιρόπι σφένδαμου 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- σιρόπι αγαύης 1 κσ
- καρύδια 1 κσ
- κανέλα 0.5 κγ
- τσάϊ του βουνού 1 φλ
- ξερά δαμάσκηνα 5 τμχ
Η έμπνευση της στιγμής μπορεί να αλλάξει πολλά! Αυτή η έμπνευση της στιγμής (χέρι χέρι με την επιθυμία για μια γλυκιά, κανελάτη γεύση) με επισκέφθηκε εχθές την ώρα που στα χέρια μου στριφογύριζα μια κατακόκκινη γλυκοπατάτα που έχει γίνει πια η αγαπημένη μου! Ελάχιστα υλικά, άκρως υγιεινά και οικονομικά (με λίγο να "τσιμπάει" η τιμή της γλυκοπατάτας), σε μόνον 20-25 λεπτά, που θα το απολαμβάνεις σκέτο ή με γιαουρτάκι χωρίς καμιά μα καμιά επιδρομή τύψεων!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com