77
Υλικά
- σιμιγδάλι 0.25 φλ
- αλεύρι 0.25 φλ
- γάλα 1 φλ
- μαγιά 7 γρ
- βούτυρο 6 κσ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- καρύδια 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- κρέμα βαλσαμικού -
- ζάχαρη 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
¼ φλ. σιμιγδάλι ¼ φλ. αλεύρι 1 φλ. γάλα 1 φλ. νερό 7 γρ. μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης 100 γρ. καρύδια Ασπράδι από 1 αβγό 1 κ.γ. ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλλα ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο 4 κ.σ. βούτυρο Lurpak Κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou (για το σερβίρισμα) 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 φέτα λεμόνι 1 ξυλάκι κανέλλας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr