115
Υλικά
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη 215 γρ
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- αυγά 2 τμχ
- ινδοκάρυδο 65 γρ
- φαρίνα 300 γρ
- χυμός λεμονιού 125 ml
- γάλα 60 ml
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- ινδοκάρυδο 30 γρ
Υλικά συνταγής Για το κέικ: 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, ψιλοκομμένο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού 215 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (έξτρα ψιλή) 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού 2 αυγά 65 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 125 ml φρέσκο χυμό λεμονιού 60 ml γάλα Για το γλάσο ζάχαρης: 150 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη 1 1/2 κ.σ. ζεστό νερό 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 30 γρ. ινδοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com