114
Υλικά
- καρότο 0.5 φλ
- κινόα 6 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.5 φλ
- ελαιόλαδο -
- σέλερι 0.25 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές πράσινες 0.25 φλ
- αμύγδαλα 1 φλ
- πιπεριές κόκκινες 0.25 φλ
- ρίγανη -
- αλάτι -
Σερβίρουμε το πιλάφι αυτό ως παράπλευρο πιάτο με ψάρι ή κοτόπουλο. Μπορούμε να τροποποιήσουμε το πιλάφι χρησιμοποιώντας άλλα λαχανικά της αρεσκείας μας ή βράζοντας την κινόα σε ζωμό κοτόπουλου, ψαριού ή λαχανικών αντί για νερό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr