357
Υλικά
- σιτάρι 250 γρ
- φρυγανιά 100 γρ
- σουσάμι 5 κσ
- σταφίδες 6 κσ
- σταφίδες μαύρες 6 κσ
- ξερά σύκα 8 τμχ
- cranberries 5 κσ
- κολοκυθόσποροι 3 κσ
- ηλιόσπορος 3 κσ
- αμύγδαλα 80 γρ
- καρύδια 80 γρ
- κανέλα 2 κσ
- χαλβάς 100 γρ
- αλεύρι 150 γρ
- μαϊντανός 2 κσ
- ρόδι 3 κσ
Αυτό το υπέροχο επιδόρπιο σε μιαν άλλη μορφή θα σας προτείνω για την Καθαρά Δευτέρα... βρασμένο σιτάρι, πασπαλισμένο με φρυγανιά, αμύγδαλα, και καρύδια, χωρίς ζάχαρη αλλά γλυκό από τον θρυμματισμένο χαλβά με στέβια, σταφίδες, ξερά σύκα και cranberries, αρωματισμένο με καβουρδισμένο σουσάμι, ηλιόσπορο και κολοκυθόσπορο.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com