110
Ακόμη ενα γλυκάκι που μας έρχεται απο την παραδοσιακή τουρκική κουζίνα. Kabak tatlisi, ή με λίγα λόγια κίτρινη κολοκύθα, ψημένη στον φούρνο μέσα σε μελωμένο σιροπάκι και πασπαλισμένη με καρύδια.
Απλούστατη συνταγή με μόνο τρία υλικά, δεν θα πιστεύετε το πόσο νόστιμη είναι!
Απλούστατη συνταγή με μόνο τρία υλικά, δεν θα πιστεύετε το πόσο νόστιμη είναι!
Βαθμός δυσκολίας : εύκολο
Υλικά : κίτρινη κολοκύθα,
ζάχαρη,
λίγο χυμό λεμονιού,
μερικά μοσχοκάρφια,
ξυλάκι κανέλας,
καρύδια.
Προετοιμασία :
Αφαιρέστε την φλούδα και τα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com