41
Υλικά:Για τη γέμιση: 2 κιλά κόκκινη Κολοκύθα 3 κουτ. σούπας Λάδι 2 κουτ. σούπας Μέλι 1 κουτ. γλυκού Κανέλα½ φλιτζ. Τσαγιού Καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη (προαιρετικά) Για το φύλλο ½ κιλό Αλεύρι ½ φλιτζ. Λάδι 1 κουτ. σούπας Μπέικιν Πάουντερ Ελάχιστο Αλάτι 1 ½ φλιτζ. Τσαγιού Νερό ή ζουμί από αυτό που έβρασε το κολοκύθι Κορν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε την κολοκύθ
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com