77
½ κιλό κουκιά φρέσκα½ κιλό αρακά φρέσκο1 μικρό καρότα7 κ. σ. λάδιαλάτιπιπέριΚαθαρίζουμε τα κουκιά και τον αρακά, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι να ξανθύνει. Ρίχνουμε τα κουκιά, τον αρακά, τον άνηθο κι ένα ποτήρι περίπου νερό, το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνουμε να ψηθούν.Τέλος (αν θέλετε να έχετε πιο πλούσιο πιάτο), βεβαιωνόμαστε ότι στο φαγητό υπάρχει το ανάλογο νερό. Αν όχι, προσθέτουμε 1-2 φλιτζάνια, ρίχνουμε το κριθαράκι η ρύζι (1/2 φλ.) και το αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά.
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com