94
Υλικά
- κουνέλι 2 τμχ
- ξερά δαμάσκηνα 300 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 2.5 φλ
- αλεύρι 4 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ξύδι βαλσαμικό 1.5 φλ
- θυμάρι 1 κγ
- δεντρολίβανο 0.5 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας ή πατάτες που ψήνουμε τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο όση ώρα ψήνεται το κουνέλι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr