47
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1000 γρ
- βούτυρο γάλακτος 600 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 45 γρ
- κονιάκ 40 ml
- αμύγδαλα 300 γρ
- βανίλια 2 τμχ
Είναι από τους πιο ωραίους κουραμπιέδες που έχω δοκιμάσει ποτέ!! Πραγματικός αφρός!! Αυτήν την συνταγή θα σας δώσω σήμερα και είμαι σίγουρη ότι θα ικανοποιηθείτε απόλυτα!! Να σημειώσω εδώ άλλη μία φορά, ότι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία των κουραμπιέδων είναι η καλή ποιότητα του βουτύρου γάλακτος και το καλό χτύπημά του στο μίξερ. Όποια συνταγή και αν επιλέξετε, σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com