216
Υλικά
- λάδι 2 ποτ
- ηλιέλαιο 2 ποτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 ποτ
- καρύδια 2 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
- κονιάκ 1 φλ
- ζάχαρη άχνη -
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αμμωνία 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Yλικά 2 ποτήρια λάδι,η ηλιέλαιον 5-6 ποτήρια αλεύρι Αλατίνη,η,για όλες τις χρήσεις 2 ποτήρια καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη χυμό ενός λεμονιού 1 φλυτζάνι κονιάκ άχνη ζάχαρη για μέσα 1 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ 1 κουτ.γλυκού σόδα 1 κουτ.γλυκού αμμωνία 1 κουτ.γλυκού κανέλλα τριμμένη 1/2 γαρύφαλλο τρίμα λεμονιού-πορτοκαλιού άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com