123
Υλικά
- κριθαράκι χοντρό 400 γρ
- καραβιδοουρές 400 γρ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματοπολτός 100 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- βούτυρο αγελάδος 25 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Το άρωμα της καραβίδας δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι τόσο φίνο και ξεχωριστό που δεν χρειάζονται πολύπλοκα αρώματα και υλικά για να μην το επισκιάσουμε. Αυτή την εποχή θα βρείτε εύκολα φρέσκες ουρές καραβίδας στα ιχθυοπωλεία, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένες όλο τον χρόνο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr