102
Μια διαφορετική ιδέα που θα συνοδεύσει απολαυστικά το ποτό μας...Για 20 κριτσίνια:1 φύλλο σφολιάτα1 αυγό ελαφρά χτυπημένο2-3 κουταλιές πολτός ελιάς2-3 κουταλιές κίτρινο πικάντικο τυρί τριμμένοΠροθέρμανα τον φούρνο στον αέρα στους 170.Ξεπάγωσα το φύλλο και το άπλωσα στην επιφάνεια εργασίας.Το χώρισα στα 2 και άπλωσα στο μισό τον πολτό ελιάς.Το δίπλωσα στα δύο, το έκοψα σε λωρίδες και το έστριψα ώστε να σχηματίσει πλεξούδες.Το άλλο μισό φύλλο το άλειψα ελαφρά με το αυγό και το πασπάλισα με το τριμμένο τυρί. Ακολούθησα την ίδια διαδικασία, δηλαδή το δίπλωσα στα δύο, το έκοψα και το έστριψα.Στο τ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com