287
Ένα παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού, που μπορεί να γίνει κίτρινο ή κόκκινο, ανάλογα πως μας αρέσει.
Αν το θέλουμε κίτρινο και μαλακό, το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.
Αν το προτιμάμε κόκκινο και μαστιχωτό, διπλασιάζουμε το νερό και το βράζουμε
μισοσκεπασμένο, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να κοκκινίσει.
Αν το θέλουμε κίτρινο και μαλακό, το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.
Αν το προτιμάμε κόκκινο και μαστιχωτό, διπλασιάζουμε το νερό και το βράζουμε
μισοσκεπασμένο, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να κοκκινίσει.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com