74
Υλικά
- λαζάνια 200 γρ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- σπανάκι 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ασπρομανίταρα 200 γρ
- γκούντα 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 200 γρ
- φέτα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
Υλικά της συνταγής μας 200 γρ.
λαζάνια 1/2
κούπα λάδι 1 κιλό
σπανάκι σε φύλλα κατεψυγμένο ή φρέσκο 3-4
κρεμμυδάκια φρέσκα 1/2
ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1/2
ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 200 γρ. λευκομανίταρα κομμένα φετάκια 300
τυρί τριμμένο Γκούντα 200 γρ.
κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη 200 γρ. φέτα τριμμένη 2
κρέμες γάλακτος light των 200 γρ.
λαζάνια 1/2
κούπα λάδι 1 κιλό
σπανάκι σε φύλλα κατεψυγμένο ή φρέσκο 3-4
κρεμμυδάκια φρέσκα 1/2
ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1/2
ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 200 γρ. λευκομανίταρα κομμένα φετάκια 300
τυρί τριμμένο Γκούντα 200 γρ.
κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη 200 γρ. φέτα τριμμένη 2
κρέμες γάλακτος light των 200 γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com