84
Τη συνταγή τη βρήκα πάνω σε μια συσκευασία με φρέσκα μανιτάρια Agaricus. Έγινε πολύ νόστιμη και την συνιστώ ιδιαίτερα σε όσους αρέσουν πολύ τα μανιταράκια... Υλικά:500 γρ μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα120 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη120 γρ. γραβιέρα τριμμένη120 γρ. ρεγκάτο τριμμένο120 γρ. γκούντα τριμμένο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη2 αυγάλίγο πιπέρι½ φλυτζάνι κρασί λευκό1 κουταλιά μαϊντανός και 1 άνιθος2 φύλλα σφολιάτα2 κουταλιές λάδι200 γρ. κρέμα γάλακτοςΚόβουμε τα μανιτάρια σε φετούλες.Σωτάρουμε ελαφρά στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον άνιθο. Προσθέτουμε τα
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com