126
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- γάλα εβαπορέ 350 ml
- γάλα φρέσκο 500 ml
- αυγά 5 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1.5 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- ζάχαρη 220 γρ
Αν υπάρχει ένα γλυκό στο οποίο ποτέ, μα πότε δεν θα αντιστέκομαι είναι η κρέμα καραμελέ! Υλικά για την κρέμα 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 350 ml. γάλα εβαπορέ 500 ml. γάλα φρέσκο 5 μεγάλα αυγά 1½ κουταλάκια του γλυκού υγρή βανίλια 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι για την καραμέλα 220 gr. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr