59
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- λάδι 700 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 250 γρ
- μπύρα 100 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- κονιάκ 0.25 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- καρύδια 1 φλ
- ζάχαρη 750 γρ
- μέλι 750 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
1 κιλό αλεύρι
700 γρ. λάδι
250 γρ. ζάχαρη
250 γρ. χυμό πορτοκαλιού
100 γρ. μπύρα
1 κ.γλ. σόδα
1 κ.γλ. γαρύφαλλο
1 κ.γλ. κανέλα
1/4 του φλιτζανιού κονιάκ
1 ξύσμα από λεμόνι και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι καρύδι ψιλοκομμένο
700 γρ. λάδι
250 γρ. ζάχαρη
250 γρ. χυμό πορτοκαλιού
100 γρ. μπύρα
1 κ.γλ. σόδα
1 κ.γλ. γαρύφαλλο
1 κ.γλ. κανέλα
1/4 του φλιτζανιού κονιάκ
1 ξύσμα από λεμόνι και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι καρύδι ψιλοκομμένο
750 γρ. ζάχαρη
750 γρ. μέλι
750 γρ. νερό
Φλούδα από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr