by admin

Μοσχάρι καπαμάς με κολοκυθάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο όρος καπαμάς έχει Τούρκικες ρίζες και αναφέρεται σε φαγητό που έχει βράσει σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο με το καπάκι. Ο κλασσικός καπαμάς γίνεται με μοσχαρίσιο ή αρνίσιο κρέας.Υλικά1,5 Κg μοσχαράκι ή αρνί χωρίς κόκκαλο1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο7-8 κολοκυθάκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι καπαμά, μοσχάρι με κολοκυθάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το delicieuses.forumotion.net