78
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 4 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσινες ελιές 20 τμχ
- χυμός ντομάτας 2 φλ
- κρασί 0.5 φλ
- ρίγανη 1 κγ
- κόλιανδρο 0.25 κγ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός -
Αγαπημένοι μου μπλογκοφίλοι, αν κι εσείς σκοπεύετε να μαγειρέψετε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου (ή και όποια άλλη μέρα θέλετε), σας προτείνω να φτιάξετε τον μπακαλιάρο με κόκκινη σάλτσα, πιπεριά και ελιές που ακολουθεί. Είναι νόστιμος, εύκολος και διαφορετικός από την κλασική συνταγή που τιμούμε συνήθως. Μια δοκιμή θα σας πείσει...
Διάβασε τη συνταγή στο sundayspoon.blogspot.com