64
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- αυγά 1 τμχ
- σόδα αναψυκτικό 330 ml
- μπύρα 1 κουτί
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- ελαιόλαδο -
- ψωμί 0.5 φέτ
- καρύδια 1 φλ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι -
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για την σκορδαλιά: ½ ψωμί (περίπου 5 μεγάλες φέτες) 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια 1-3 σκελίδες σκόρδου ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ξύδι αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr