85
Υλικά 5 μεγάλα αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 3 κουτ. σούπας γάλα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. μαραθόσπορος ή γλυκάνισος κοπανισμένος στο γουδί σε σκόνη (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι Για τη γέμιση 50 ml ελαιόλαδο 1/2 κιλό φρέσκο σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμμένο... Ο μαραθόσπορος ή ο γλυκάνισος που βάζουμε στα αυγά, δίνουν μια λεπτή «ουζάτη» μυρωδιά στην ομελέτα που ταιριάζει πολύ με το σπανάκι και τον άνηθο της γέμισης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr