by admin

Ossobuco με Gremolata

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Come again? :)) Το Ιταλικό ossobuco δεν ειναι τίποτε άλλο απο μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε φέτες-μερίδες με το κόκκαλο. Η κλασσική συνταγή γίνεται με λευκό κρασί και χωρίς ντομάτα αλλά εγώ σήμερα σας δίνω την πιο σύγχρονη και ίσως περισσότερο δημοφιλή συνταγή με ντομάτα και λαχανικά. Έκανα αυτο το πιάτο για δυο σημαντικούς καλεσμένους μας και νομίζω οτι με έβγαλε ασπροπρόσωπη.....
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: οσομπούκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το eri-captaincook.blogspot.com