108
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- φαρφάλες 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πιπεριές χρωματιστές 3 τμχ
- μελιτζάνες 2 τμχ
- κολοκύθια 2 τμχ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- κεφαλογραβιέρα 1 φλ
- σάλτσα ντομάτας 1 συσκ
- βούτυρο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μανιτάρια 250 γρ
- πράσα 0.5 τμχ
- αλεύρι 3 κσ
- γάλα 750 γρ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- αλάτι -
- άσπρο πιπέρι -
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- σχοινόπρασο 2 κσ
500 γρ. ριγκατόνι ή φαρφάλες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 χρωματιστές πιπεριές 2 μελιτζάνες 2 κολοκυθάκια 1 φλ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα 1 συσκευασία σάλτσα ντομάτας 1 συσκευασία σάλτσα ντομάτας με τυρί Για την κρέμα μανιταριών 4 κ.σ. βούτυρο 1 μικρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα μισό πράσο ψιλοκομμένο 3 κ.σ. αλεύρι γεμάτες ... Υλικά: ριγκατόνι, ελαιόλαδο, πιπεριές χρωματιστές, μελιτζάνες, κολοκύθια, κεφαλοτύρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr