by admin

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Την παστουρμαδοπιτα, θα την συναντησετε και ως "πιτα Καισαρειας". Απο μικρη ερευνα που εκανα στο διαδυκτιο δεν προεκυψε οτι υπαρχει καποιο τοπικο εδεσμα της Καισαρειας (σημερα Kayseri) που να δικαιολογει την ονομασια. Πολυ πιθανον, επειδη ο καλυτερος τουρκικος παστουρμας προεχεται απο την Καισαρεια, συνδεθηκε το ονομα της περιοχης με την συγκεκριμενη πιτα. Αναλογα παρασκευασματα, στην Tουρκια τα ονομαζουν pastirmali boregi. Την παστουρμαδοπιτα μου την εφτιαξα με φυλλο κανταϊφι, αλλα βεβαια μπορειτε να την φτιαξετε και με κανονικο φυλλο για πιτα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: παστουρμαδόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com