60
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μαγιά νωπή 10 γρ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ζάχαρη -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κονκασέ 200 γρ
- χυμός ντομάτας 100 ml
- σκόρδο 1 σκελ
- ρίγανη 6 γρ
- θυμάρι 3 γρ
- βασιλικός 3 γρ
- μοτσαρέλα 300 γρ
- πεπερόνι 100 γρ
- πιπεριές κέρατο 0.5 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 0.5 τμχ
- ασπρομανίταρα 4 τμχ
- μοσχάρι 100 γρ
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 10 γρ. Νωπή μαγιά 100 ml. ελαιόλαδο 400 ml. νερό Λίγη ζάχαρη Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 200 γρ. ντομάτες κονκασέ 100 ml. πασάτα 1 σκελίδα σκόρδο 6 γρ. ρίγανη 3 γρ. θυμάρι 3 γρ. βασιλικό 3 γρ. ζάχαρη αλάτι, πιπέρι Για τη γέμιση 300 γρ. ξερή μοτσαρέλα τριμμένη 100 γρ. Μοσχαρίσιο ρολό με πάπρικα 100 γρ. Πεπερόνι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr