102
Υλικά1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι1 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα1/2 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια ψύχα ψιλοκομμένα3 αυγά2 κουτάλια της σούπας κακάο2 κουτάλια του γλυκού μπέικιν1 κύβο μαγιάςΞύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιούΑλεύριΓια το σιρόπι:3 ποτήρια του νερού ζάχαρη2 ποτήρια νερό1/2 λεμόνι1 ξυλάκι κανέλλαΕκτέλεσηΒάζουμε το λάδι, το γάλα, τα αυγά και τα κτυπάμε με το χέρι. Προσθέτουμε το μπέικιν, καρύδια, μαγιά και ξύσμα πορτοκαλιού και τα διαλύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε τη ζύμη. Διαλύουμε το κακάο σε νερό, χωρίζουμε περίπου το 1/3 της ζύμης, προσθέτουμε το κακάο και ζυμώνουμε ξανά.
Διάβασε τη συνταγή στο lopis-place.blogspot.com