96
Υλικά
- άισμπεργκ 1 τμχ
- ραντίτσιο 1 τμχ
- κολοκύθια 0.5 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου 100 γρ
- αβοκάντο 0.5 τμχ
- σάλτσα μελιού 220 γρ
- παρμεζάνα -
- μουστάρδα Dijon 20 γρ
- μέλι 80 γρ
- ξύδι 1 κσ
- αγουρέλαιο 120 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Fredy Demetia, ΥΛΙΚΑ 1 μέτριο iceberg1 μικρό ραντίτσιο½ κολοκύθι 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ½ αβοκάντο220 γρ. σος μελιούΦλύδες παρμεζάνας,Για τη σος μελιού:, 20 γρ. μουστάρδα Dijon Maille ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr