by admin

Σεράνο Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.Συμβουλή Εάν δεν διαθέτουμε θερμόμετρο, μπορούμε να διαπιστώσουμε τη θερμοκρασία του σιροπιού, αν ρίχνοντας λίγο μέσα σε ένα ποτήρι με κρύο νερό, δημιουργηθεί μία κλωστή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: τούρτα σεράνο
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr