297
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- κακάο 20 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- ασπράδι 3 τμχ
- κουβερτούρα 180 γρ
- μαρέγκα 1 δόση
- κρέμα γάλακτος 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
Φτιάχνουμε βήμα-βήμα την αγαπημένη τούρτα των παλαιών ζαχαροπλαστείων.Συμβουλή Εάν δεν διαθέτουμε θερμόμετρο, μπορούμε να διαπιστώσουμε τη θερμοκρασία του σιροπιού, αν ρίχνοντας λίγο μέσα σε ένα ποτήρι με κρύο νερό, δημιουργηθεί μία κλωστή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr