62
Υλικά
- βούτυρο 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 240 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- ασπράδι 130 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 γρ
- κακάο 90 γρ
- μαρμελάδα νεράντζι 200 γρ
- κουβερτούρα 400 γρ
Καταπληκτικά σοκολατένια πτιφούρ, με γέμιση υπόπικρη μαρμελάδα από ολόκληρα πορτοκάλια σανγκουίνια. Είναι από τα πιό καταπληκτικά μπισκότα που έχουμε δοκιμάσει! Αν και ο Massari προτείνει για την γέμιση μαρμελάδα από νεράντζια, εγώ χρησιμοποίησα σπιτική μαρμελάδα από ολόκληρα πορτοκάλια, ή οποία ήταν ελαφρά πικρή, καθώς δεν τα είχα ξεπικρίσει επίτηδες.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com