by admin

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ, ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ & ΣΟΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

2 κομμάτια ψαρονέφρι (400 γρ.) 20 γρ. τυρί Arla Samsoe 4 φύλλα φασκόμηλου 6 φέτες προσούτο Ifantis 2 κ.σ. ελαιόλαδο Καλαμάκια για σουβλάκι  3 γλυκοπατάτες  50 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. Arla κρέμα γάλακτος Αλάτι-πιπέρι ½ κρεμμύδι ξερό 150 ml ζωμό κότας 1 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 φύλλα φασκόμηλου  Χυμό από ½ λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: πουρές γλυκοπατάτας, χοιρινό σουβλάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr