82
Υλικά
- ψαρονέφρι 2 τμχ
- ημίσκληρο τυρί 20 γρ
- φασκόμηλο 6 φύλλα
- προσούτο 6 φέτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- γλυκοπατάτα 3 τμχ
- βούτυρο 65 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 150 ml
- αλεύρι 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
2 κομμάτια ψαρονέφρι (400 γρ.) 20 γρ. τυρί Arla Samsoe 4 φύλλα φασκόμηλου 6 φέτες προσούτο Ifantis 2 κ.σ. ελαιόλαδο Καλαμάκια για σουβλάκι 3 γλυκοπατάτες 50 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. Arla κρέμα γάλακτος Αλάτι-πιπέρι ½ κρεμμύδι ξερό 150 ml ζωμό κότας 1 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 φύλλα φασκόμηλου Χυμό από ½ λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr