66
Υλικά
- φιστίκι 500 γρ
- αλάτι 1 κγ
- αραβοσιτέλαιο 2 κσ
- φυστικέλαιο 2 κσ
Προς μεγάλη μου χαρά όμως, αυτό δεν είναι το μόνο βούτυρο από ξηρό καρπό που μπορώ να ετοιμάσω, καθώς με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζεται το βούτυρο από κάσιους, από φουντούκια, από καρύδια πεκάν... Κι αν δεν έχω επιστρατεύσει ακόμα αρκετά επιχειρήματα για να σας πείσω, να σας πω επίσης ότι το σπιτικό φιστικοβούτυρο απαιτεί μόνο δύο υλικά όπως φρεσκοκαβουρδισμένα αράπικα φιστίκια και λίγο αλάτι για να ετοιμασθεί στο σπίτι και να γίνει νοστιμότερο από κάθε άλλο φιστικοβούτυρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr